Dagtochten met Kruiswerk

0 beoordelingen

Ga mee met de gezellige, leuke dagtochten van Kruiswerk, aangeboden in samenwerking met Groengrijs. We nemen u mee naar de mooiste plekjes en de leukste evenementen in ons land en vlak over de grens, onder begeleiding van een gids of gastvrouw. Elke keer weer een gevarieerd aanbod.

Voordeel voor leden

Leden van Kruiswerk krijgen altijd korting op de prijs van de dagtochten, de prijs verschilt per dagtocht (inclusief vervoer per touringcar).

Op dit moment staan er geen dagtochten gepland. Benieuwd wanneer we weer kunnen starten met de dagtochten? Schrijf u in voor de interesselijst en wij houden u op de hoogte van aankomende dagtochten.

Aanmelden interesse dagtochten

Maatregelen Groengrijs

We zijn blij dat we weer enkele dagtochten met Groengrijs kunnen verzorgen. Echter gebeurt dit in het kader van de aanpak van het coronavirus anders dan voorheen. Het begint al met de gezondheidscheck. Het overheidsbeleid schrijft Groengrijs voor om een gezondheidscheck te doen voordat u een dagtocht met Amstelring boekt. Ten tijde van de boeking bevestigt u dat u en anderen die deel uitmaken van uw gezelschap geen last hebben van: koorts, hoesten, keelpijn, loopneus, verstopte neus, verlies van reuk en smaak, kortademigheid en andere verkoudheidsklachten die kunnen duiden op het coronavirus.

Indien deze klachten alsnog optreden, dan vragen wij u de dagtocht te annuleren. Personen met bovenvermelde klachten kunnen wij helaas niet meenemen.

Mocht u binnen twee weken na deelname aan een dagtocht gezondheidsklachten krijgen die duiden op besmetting met het coronavirus, dan vragen wij om dat zo snel mogelijk bij Amstelring te melden. 

Mondkapje verplicht
Vanaf het moment van instappen totdat u weer bent uitgestapt, bent u verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen. Eenmaal buiten de bus mag het mondkapje weer af.

In- en uitstappen onderweg
Tijdens het in- en uitstappen houdt u de 1,5 meter regel aan en volgt u de aanwijzingen op van de begeleiders van het Amstelring team. 

Het Amstelring team staat bij de bus klaar om u in te checken. Zorg dat u uw mondkapje draagt en houdt 1,5 meter afstand aan. Er is plek genoeg in de bus. Stap één voor één in en loop zover mogelijk naar voren of naar achteren. Instappen kan alleen via de achterdeur. U wordt verzocht om in de bus niet heen en weer te lopen. Uitstappen, ook dat doet u een voor een. Degene die bij de uitgang zitten, stappen het eerste uit. Wij verzoeken u te blijven zitten, totdat u het Amstelring team u een seintje geeft dat u aan de beurt bent. Ten opzichte van de chauffeur houdt iedereen de 1,5 meter afstand aan voor, tijdens en na de rit.

Gaat de rollator of opvouwbare rolstoel mee? Vanzelfsprekend zetten de begeleiders van Amstelring en de vrijwilligers van Groengrijs die onderin de bus. We vragen u wel 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Buiten de bus gelden de meeste recent regels.