Computerservice aan huis

Computerservice aan huis

0 beoordelingen

Heeft u zorgen over uw computer, laptop, tablet of smartphone, dan kunt u gebruik maken van onze thuisservice. U belt simpelweg onze ledenservice en zij zorgen dat u wordt teruggebeld door onze partner die een afspraak met u maakt.
Leden krijgen € 4,- korting op het uurtarief.

Computer, laptop, smartphone of tabletservice aan huis

Heeft u zorgen over uw computer, laptop, tablet of smartphone, dan kunt u gebruik maken van onze thuisservice. Via onze klantenservice krijgt u binnen 24 uur na aanvraag onze partner aan de lijn met wie u een afspraak maakt voor oplossing van uw probleem. Er wordt binnen de Achterhoek en Liemers € 8,50 voorrijkosten in rekening gebracht.

Compterproblemen voorkomen

Doordat er veel bestanden op de computer zijn opgeslagen of een virus in de software is gedrongen, kunnen computers traag worden. Met een jaarlijkse apk-keuring kunnen dergelijke computerproblemen voorkomen worden. De monteurs lopen uw pc na en zorgen dat deze weer helemaal up-to-date is. Een apk-keuring bestaat uit de volgende werkzaamheden:

✓ Beveiliging controleren
✓ Updates uitvoeren
✓ Computer opschonen

Computer, laptop, smartphone en tablet cursussen

Wij helpen ook bij vragen over het gebruik en bedienen van een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon (smartphone). Om de mogelijkheden van deze apparaten goed te leren kennen, organiseert Kruiswerk computer, tablet, laptop en smartphone cursussen. Tijdens de cursusbijeenkomsten gaan de deelnemers actief aan de slag met hun eigen computer, laptop, tablet of smartphone. O.a. onderwerpen als Wi-Fi instellen, e-mailen, surfen op internet en foto’s en videos maken komen aan bod.

Ledenvoordeel computerservice aan huis

✓ € 4,- korting op het uurtarief van de computerservice. Leden betalen € 18,50 per uur (niet-leden: € 22,50).
✓ Standaard voorrijkosten in de Achterhoek en Liemers t.w.v. € 8,50.

Aanvragen

Heeft u hulp nodig bij uw computer of tablet? Vul dan het aanvraagformulier in om computerhulp aan te vragen of bel onze ledenservice op 0314 357 430.