Borstkolf huren

Borstkolf uitleen

0 beoordelingen

Bent u net bevallen en wilt u graag borstvoeding gaan geven? Een elektrische borstkolf stimuleert de borstvoeding en biedt uitkomst als u weer aan het werk gaat. Probeer via Kruiswerk een borstkolf uit en kijk of het bij u past voordat u er zelf eentje aan wilt schaffen.

Borstkolf gebruiken

Een borstkolf stimuleert de borstvoeding en biedt uitkomst als je borstvoeding wilt blijven geven als je bijvoorbeeld weer aan het werk gaat. Door er eerst een uit te proberen, kunt u kijken of een elektrische kolf bij u past, voordat u er zelf een aanschaft.

Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas krijgt u de borstkolf maximaal één week gratis (t.w.v. € 17,50) bij de Medipoint thuiszorgwinkels van Sensire. In verband met hygiëne is het wel belangrijk dat u bij het huren zelf een afkolfsetje koopt. Hier ontvangt u de standaard 10% ledenkorting op. Wilt u na deze week nog steeds gebruikmaken van een borstkolf? Dan ontvangt u 15% korting op de aanschaf van het Medela- en Ardo-pakket.

Medela borstkolf

Het Medela-pakket bevat een borstkolf, schroefdop en bewaarzakken. De Medela Swing is zowel elektrisch als op batterijen te gebruiken en hierdoor ook ideaal om mee te nemen. De technologie van de kolf is gebaseerd op het zuiggedrag van je kleintje. Het gewenste vacuüm kunt u met één druk op de knop instellen.  

Product Medela  Niet-leden Leden
Borstkolf Swing Flex € 129,- € 109,65
Melkfles 150 ml. (3 st.) € 12,99 € 11,04
Bewaarzakjes (25 st.) € 9,99 € 8,49
Totaal € 187,98 € 159,78

Ardo borstkolf

Het Ardo-pakket bevat een borstkolf, diepvriesbewaarzakjes en een beschermende crème voor de tepels. De Ardo-kolf is stil in gebruik en naar eigen wensen in te stellen. U kunt zowel de hoogte van het vacuüm als de zuigbewegingen regelen. De kolf is een 100% gesloten systeem, dus hygiënisch en veilig. Deze kolf werkt niet alleen op elektriciteit, maar ook op batterijen. 

 Product Ardo

Niet-leden 

Leden 

Ardo Borstkolf Calypso

€ 162,-

€ 137,70

Ardo EasyFreeze 

€ 14,99

€ 12,74

Ardo Gold Cream 10 ml.

€ 5,99

€ 5,09

Totaal

€182,98

€ 155,53

Borstkolf uitproberen voor aankopen

Wilt u eerst een borstkolf uitproberen voordat u er een koopt? Via Kruiswerk huurt u één week gratis een borstkolf bij de Medipoint thuiszorgwinkels. Op vertoon van uw ledenpas kunt u de kolf afhalen in de winkel. Klik hier voor een overzicht van adressen en openingstijden.