Beweegapp Fitavie

Beweegapp Fitavie

0 beoordelingen

Fitavie is een beweegprogramma dat u iedere dag op een leuke en gerichte manier helpt bewegen. Het programma richt zich op ouderen (en zorgverleners & mantelzorgers) die zolang mogelijk vitaal genoeg willen blijven met als doel langer thuis wonen.

Fitavie: uw persoonlijke beweegcoach

In de app van Fitavie geeft u zelf aan welke dagelijkse activiteiten u belangrijk vindt om te doen én te blijven doen, en wat u goed kan en wat minder goed lukt. Fitavie maakt aan de hand van deze gegevens automatisch een uitdagend en leuk programma, speciaal voor u op maat!

Fitavie beschikt over een uitgebreide bibliotheek met meer dan honderd oefeningen en ruim honderdzestig variaties. Deze oefeningen zijn gericht op balans, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, maar ook op fijne motoriek. De intensiteit van de meeste oefeningen verschilt van licht tot intensief. Op basis van antwoorden die u geeft selecteert het programma de beste oefeningen en intensiteit voor u.  

Joke kreeg steeds meer last van de bekende ‘ouderdomskwaaltjes’. Hierdoor werd ze angstig en onzeker. Bekijk in de onderstaande video hoe Joke met de oefeningen van Fitavie weer grip op haar leven kreeg:


Handige app

Fitavie is logisch: met de Fitavie-app op uw smartphone of tablet ziet u alles op een eenvoudig en leesbaar scherm. In een handomdraai kunt u aan de slag met de oefeningen; zonder uitgebreid te hoeven bestuderen hoe alles werkt.

Fitavie is slim: hoe vaker u de Fitavie-app gebruikt, hoe meer u de voordelen ervan merkt. Bij iedere oefening heeft u de mogelijkheid feedback te geven. Door reacties op de oefeningen te geven leert Fitavie u steeds beter kennen, en kan u op deze manier beter bediend en geadviseerd worden.

Wat Fitavie u biedt:

  • ✓ Elke dag leuke oefeningen;
    ✓ Meer dan 100 oefeningen afgestemd op uw wensen;
    ✓ Een app beschikbaar op smartphone en tablet.

Fitavie is één van de winnaars van een landelijke innovatie competitie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Economische zaken in 2018.

Fitavie aanbieding voor Kruiswerk-leden

Als lid van Kruiswerk ontvangt u 50% korting op een jaarabonnement van Fitavie. U betaalt dan geen € 49,99 per jaar, maar slechts € 24,99.  Geïnteresseerd in Fitavie? Klik dan hiernaast in het groene vak op 'Abonneer nu' en volg de stappen:

  • 1. Volg de stappen zoals aangegeven op de pagina.
    2. U krijgt een bevestigingsmail met daarin de kortingscode en een link naar Fitavie met instructies hoe u de app moet downloaden.
    3. Na het downloaden van Fitavie krijgt u na registratie een scherm te zien waarin u de kortingscode kan invullen. Na het invullen van de code heeft u directe toegang tot Fitavie en kunt u beginnen met het gebruiken van de app!


Logo Fitavie

Voor meer informatie gaat u naar: www.fitavie.nl