Direct door naar content
Terug naar diensten

Beweegapp 

Fitavie: je persoonlijke beweegcoach

Wil je elke dag op een leuke en gerichte manier bewegen? Dan is de Fitavie Beweegapp wat voor jou! Het programma richt zich op ouderen die zo lang mogelijk vitaal willen blijven met als doel langer thuis wonen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Beweegapp?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Blijf in beweging met Fitavie

En geniet van meer dan 100 oefeningen in één app.

Een logische en slimme app

  • Elke dag leuke oefeningen;
  • Meer dan 100 oefeningen afgestemd op jouw wensen;
  • Een app voor smartphone én tablet.

Een programma op maat

In de app van Fitavie geef je zelf aan welke dagelijkse activiteiten je belangrijk vindt om te doen én te blijven doen, wat je goed kan en wat minder goed lukt. Fitavie maakt aan de hand van deze gegevens automatisch een uitdagend en leuk programma, speciaal voor jou gemaakt!

Een slimme en duidelijke app

De Fitavie-app beschikt over een uitgebreide bibliotheek met meer dan honderd oefeningen en ruim honderdzestig variaties. Deze oefeningen zijn gericht op balans, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, maar ook op fijne motoriek. De intensiteit van de meeste oefeningen verschilt van licht tot intensief. Op basis van antwoorden die je geeft selecteert het programma de beste oefeningen en intensiteit voor jou. Met de Fitavie-app op jouw smartphone of tablet zie je alles op een eenvoudig en leesbaar scherm.  

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 50% korting op een jaarabonnement van Fitavie. Je betaalt dan geen € 49,99 per jaar, maar slechts € 24,99 per jaar. Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de beweegapp. 

Vraag direct Fitavie aan Neem contact met mij op