Headerbabymassage

Babymassage

0 beoordelingen

Leer deze eeuwenoude, eenvoudige techniek en versterk de band tussen jou en je kindje! Je baby komt meer tot rust en slaapt beter. De techniek helpt ook bij klachten zoals buik- en darmkrampjes, tandjes krijgen en verkoudheid. Voor baby’s tussen de 6 weken en 6 maanden.

Waarom babymassage?

Babymassage is een simpele techniek, door iedereen te leren. Juist met deze eenvoudige techniek kun je veel bereiken. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Het versterkt de band tussen ouder en kind.
  • Je leert de lichaamstaal van je baby kennen.
  • Het stimuleert de bloedcirculatie, interne organen en de hersenen.
  • Het helpt de baby beter tot rust te komen en te slapen.

Weekend op locatie

Op zaterdag en zondag volg je van 9:00 tot 12:00 uur de cursus Babymassage in het Centrum Kind&Welzijn aan de Didamseweg 94 in Zevenaar. De cursus wordt gegeven door onze partner Live4Fit. Je krijgt hier koffie/thee, een cursusmap en flesje olie bij.

Programma

Dag 1: aandacht voor lichaamstaal, massage van borst, armen en benen, massage bij buik- en darmkrampjes, tummy tub 

Dag 2: aandacht voor olie- en aromatherapie, massage van rug en gezicht en totaalmassage, massage bij huilende en onrustige baby’s, tummy tub 

Liever thuis organiseren?

Ga je liever zelf aan de slag met een workshop babymassage bij jou thuis? Dat kan ook! Schakel 3 tot 6 moeders in, zorg zelf voor koffie/thee en wat lekkers en je krijgt de workshop als gastvrouw gratis. De andere moeders betalen 49,50 euro per persoon, inclusief een cursusmap en een klein flesje olie.

Jouw voordeel

Tot € 50,- korting

Babymassage weekend kost je als lid van Kruiswerk geen € 150,-, maar slechts € 100,-. Voor dit bedrag kun je naar keuze alleen of als stel deelnemen. 

Babymassage thuisparty kost de gastvrouw niks. Je zorgt alleen voor drinken en een versnapering. De andere deelnemers betalen geen € 55,-, maar slechts € 49,50 per persoon.