Direct door naar content
Terug naar diensten

Activiteiten voor ouderen

Op pad met CARE travel

Heb jij extra zorg nodig? Of is jouw sociale kring erg klein? Dan kunnen wij in samenwerking met CARE travel jou een mooie dag bezorgen. CARE travel organiseert leuke uitstapjes naar bijzondere locaties. Met persoonlijke aandacht, verzorging en begeleiding. Zo ga je onbezorgd op pad.   

Meer lezen

Heb je een vraag over
Activiteiten voor ouderen ?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Ga jij ook mee op pad?

Geniet van uitjes met zorg, begeleiding en aandacht voor jou.

Zorg en aandacht voor jou 

  • Uitjes met zorg, begeleiding en aandacht voor jou;
  • In kleine groepen;
  • Ook mogelijk om een eigen begeleider mee te nemen.

Kleine groepen, de juiste begeleiding 

Is het vanwege ouderdom of lichamelijke beperkingen lastiger om erop uit te gaan? Geen probleem! CARE travel organiseert uitjes met voldoende begeleiding en zorg. Met een groep van maximaal acht personen zijn het kleine, gezellige activiteiten met ouderen onder elkaar. Denk aan een boottocht over de Rijn, een gezellige pannenkoekenmiddag, samen bloemschikken of een bezoekje aan de ijsboerderij, dierentuin of het openluchtmuseum. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met beperkte mobiliteit.  

Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig. Zij geven persoonlijke aandacht en verzorgen de gasten. Ook is het mogelijk om een eigen persoonlijke begeleider mee te nemen. Naast hulpbehoevenden nemen ook mantelzorgers, al dan niet in combinatie met hun verzorgende, deel aan de activiteiten van CARE travel. 

Het hele jaar door 

Gedurende het jaar worden er verschillende uitjes georganiseerd. Benieuwd welke er binnenkort op de planning staan? Bekijk dan hier de agenda. 

Alleen inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek kunnen zich aanmelden voor de ouderen activiteiten van CARE travel. De gasten worden thuis opgehaald en naderhand weer thuisgebracht. De speciale CARE travelbussen zijn geschikt voor het vervoeren van (elektrische) rolstoelen. Er is in overleg ruimte voor persoonlijke begeleiders van de deelnemers.

Woon je niet in de Oude IJsselstreek? Wij bieden ook culturele uitjes zoals concert- en theaterbezoeken. Ook hier wordt het vervoer van en naar huis verzorgd. 

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je € 5,- korting op het eerste uitje van CARE travel. De prijzen zijn afhankelijk van de uitstapjes en variëren tussen € 20,- en € 40,-.