Zlimthuis

Woningaanpassingen ouderen

0 beoordelingen

Iedereen wil graag veilig en fijn wonen. Daarom heeft Zlimthuis een totaalpakket aan advies en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid thuis. Voor een gelukkig en zorgeloos leven waarin u zelf uw eigen woongeluk bepaalt. Nu én voor de toekomst. Zlimthuis zorgt voor inspiratie tot en met realisatie.

Zlimthuis

Zlimthuis staat bekend om de expertise voor kleine en grote huisaanpassingen en huisautomatisering. De Zlimthuis expert biedt u kosteloos persoonlijk advies op maat in de Beleefwinkel en bij u thuis. Geheel op basis van zijn kennis en gevoel voor uw behoeften, visie op de “slimme” technologie van morgen en in samenwerking met een groot netwerk van specialisten.

Het Beleefhuis

Het Beleefhuis is compleet ingericht met het wooncomfort van een slimme woning. Zlimthuis hoopt u zo volop te inspireren! Ontmoet hier ook de Zlimthuis expert die u graag slimme producten werkend laat zien. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom in het Beleefhuis in Doetinchem, op de tweede verdieping van 't Brewinc in Doetinchem (IJsselkade 17, 9:00 - 12:00 uur).

Zlimthuis Thuisscan

Een goed advies is er een die bij uw situatie past. Vandaar dat de Zlimthuis expert graag bij u thuis komt voor de Thuisscan. Deze is kosteloos en biedt u inzichten hoe eventuele woonproblemen eenvoudig vertaald kunnen worden naar de juiste oplossingen. Nadat u een Thuisscan heeft aangevraagd, worden de volgende stappen doorlopen: u krijgt een voorgesprek met de expert, daarna vindt de Thuisscan plaats bij u thuis, vervolgens ontvangt u een compleet adviesrapport op maat en als laatste kiest u welke oplossingen u nu al wilt realiseren. De Zlimthuis Thuisscans zijn gratis voor leden van Kruiswerk.

Zlimthuis Workshop

Kom naar één van de gratis workshops over bijvoorbeeld e-health of brandveiligheid en wordt een echte expert van uw eigen woning! U leert oplossingen eenvoudig toe te passen op uw eigen huis. Zo past Zlimthuis ook in uw huis! Kijk op www.zlimthuis.nl/workshops voor deelname aan een van de workshops of bel 088 - 17 17 370.