cursus iedereen EHBO

EHBO cursus

0 beoordelingen

Via Kruiswerk Achterhoek ontvangt u € 5,- korting op een cursus ‘EHBO bij baby's en kinderen’ of een cursus ‘EHBO bij volwassenen’ via Livis. De EHBO-cursus bestaat uit een vier tot zes uur durende online theorie en een vier uur durende praktijksessie.

Cursus EHBO bij baby's en kinderen 

Kleine kinderen ontdekken de wereld door van alles aan te raken en in hun mond te stoppen. Dankzij een cursus EHBO die speciaal gericht is op baby's en kinderen weet u precies wat u moet doen bij de meestvoorkomende huis-, tuin- en keukenongelukken. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de juiste handelingen bij verslikken, vergiftiging en verbranding. Tijdens de praktijkles oefent u reanimatie, verband aanleggen en wat u moet doen bij een bewusteloos slachtoffer. 

Cursus EHBO bij volwassenen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat u kunt doen na het volgen van deze cursus EHBO. Zo oefent u bijvoorbeeld reanimatie. Maar ook het aanleggen van een verband en de juiste handelingen als het slachtoffer bewusteloos is. Daarnaast wordt er onder andere aandacht besteed aan wat te doen bij verslikken, vergiftiging en verbranding. 

EHBO certificaat

U kunt een EHBO-cursus volgen met het Livis-certificaat of met het certificaat erkend door Het Oranje Kruis. Beide cursussen zijn identiek aan elkaar. Het enige verschil is het certificaat dat u ontvangt na het afronden van de cursus. Afhankelijk van welke cursus u heeft gekozen, ontvangt u een Livis-certificaat of een erkend certificaat van Het Oranje Kruis. Het certificaat is twee jaar geldig. Als uw certificaat is verlopen, kunt u een herhalingscursus volgen om uw kennis en vaardigheden op te frissen. U ontvangt dan een nieuw certificaat.

Met Het Oranje Kruis certificaat heeft u direct een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Deze verzekering is geldig in iedere situatie, waarbij u op vrijwillige basis Eerste Hulp verleent. Tevens kunt u gebruik maken van de diplomachecker. Hiermee weet u direct hoe lang uw certificaat nog geldig is of wanneer deze verloopt. Zo makkelijk kan het zijn!

Vergoeding EHBO cursus

Voorkomen is beter dan genezen, en dat vinden veel zorgverzekeraars ook. Om die reden wordt een EHBO cursus meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer van tevoren dus altijd even bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Voordelen EHBO-cursus via Livis

✓ Op meer dan 1000 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 8.5 voor de cursussen.
✓ Online theorie in eigen tempo op elk device te volgen.
✓ Praktijksessies op meer dan 200 locaties in Nederland.
✓ EHBO-cursus wordt vergoedt door zo’n 80% van de zorgverzekeraars.

Korting EHBO cursus

Leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers krijgen € 5,- korting op de cursus EHBO bij Baby's en Kinderen en EHBO bij volwassenen van Livis.

Klik op de cursus van uw keuze. 

EHBO cursus  Prijs  Ledenprijs 
Bij baby's en kinderen Livis certificaat € 99,95 € 94,95
Bij volwassenen Livis certificaat 
€ 99,95 € 94,95
Bij baby's en kinderen Het Oranje Kruis certificaat  € 109,95 € 104,95
Bij volwassenen Het Oranje Kruis certificaat € 109,95 € 104,95