cursus iedereen EHBO

EHBO cursus

0 beoordelingen

Via Kruiswerk Achterhoek ontvangt u € 5,- korting op een cursus EHBO bij Baby's en Kinderen, en Volwassenen. Een EHBO-cursus bestaat uit vier uur online theorie en vier uur praktijkles.

Cursus EHBO bij Baby's en Kinderen 

Kleine kinderen ontdekken de wereld door van alles aan te raken en in hun mond te stoppen. Dankzij een cursus EHBO die speciaal gericht is op baby's en kinderen weet u precies wat u moet doen bij de meestvoorkomende huis-, tuin- en keukenongelukken. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de juiste handelingen bij verslikken, vergiftiging en verbranding. Tijdens de praktijkles oefent u reanimatie, verband aanleggen en wat u moet doen bij een bewusteloos slachtoffer. 

Cursus EHBO bij Volwassenen

Als iemand in uw buurt een ongeluk krijgt, is het belangrijk om adequaat te handelen om de schade te beperken. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. In de EHBO cursus bij volwassenen worden onder meer de onderdelen bloedingen en shock, snijwonden, beroerte en reanimatie behandeld. In deze cursus gaat u ook in de praktijk oefenen met reanimatie en leert u hoe u een AED moet gebruiken.  

EHBO certificaat

De EHBO cursussen bestaan uit een online theoriegedeelte en één afsluitende praktijktraining bij u in de buurt. De praktijklessen vinden onder andere plaats in Didam, Doetinchem, Eibergen, Winterswijk en Zutphen. Bij het succesvol afronden van een EHBO cursus via Kruiswerk Achterhoek, ontvangt u de Nationale EHBO Pas en een erkend certificaat van het Nederlandse Rode Kruis. Het certificaat is twee jaar geldig. Als uw certificaat is verlopen, kunt u een drie uur durende herhalingscursus volgen om uw kennis en vaardigheden op te frissen. U ontvangt dan een nieuw certificaat. 

Vergoeding EHBO cursus

Voorkomen is beter dan genezen, en dat vinden veel zorgverzekeraars ook. Om die reden wordt een EHBO-cursus meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer van tevoren dus altijd even bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Korting EHBO cursus

Leden van Kruiswerk Achterhoek krijgen € 5,- korting op het cursusaanbod van IedereenEHBO/ Livis. Klik hier om direct te starten met een EHBO cursus.

  EHBO-cursus  Prijs  Ledenprijs 
  Bij Baby's en Kinderen  € 89,95  Van € 84,95 nu voor € 74,95
Actiecode: LP8R-LV77
  Bij Volwassenen 
€ 89,95 € 84,95