Online cursus thuis&gezond

Cursus Blijf fit als mantelzorger

0 beoordelingen

Vanwege tal van bezuinigingen in de zorg komen steeds meer zorgtaken bij mantelzorgers te liggen. In deze cursus krijgt u praktische tips en leert u handige technieken om overbelasting te voorkomen.

Cursus voor mantelzorgers

Kunt u de zorg voor uw naaste fysiek nog goed aan of merkt u dat u fysiek tegen uw eigen grenzen aanloopt? In deze cursus leert u hoe u (fysieke) overbelasting voorkomt en fit blijft. U ontdekt dat u niet de enige bent, waar u om hulp kunt vragen en welke hulpmiddelen er zoal bestaan om uw naaste veilig en verantwoord te verplaatsen. Dat is natuurlijk in de eerste plaats belangrijk voor uzelf, maar ook voor degene voor wie u zorgt. 

Voordelen van online leren

Kruiswerk vindt het belangrijk dat u zichzelf blijft uitdagen en ontwikkelen. Dat doet u heel eenvoudig met de online cursussen van ons eigen cursusbureau thuis&gezond. Hier kunt u vanaf uw computer of tablet verschillende korte cursussen volgen in de categorieën gezin, gemak en gezondheid. Het zijn leuke en vooral leerzame cursussen vol illustraties, animaties, video’s en spraakmemo’s. 

  • Altijd en overal 
  • Op uw eigen tempo
  • Afwisselend met animatie, video en audio