Online cursus thuis&gezond

Cursus Borstvoeding

0 beoordelingen

De online cursus Borstvoeding is een goede én voordelige voorbereiding op het geven van borstvoeding. 

Borstvoeding

Borstvoeding is de meest natuurlijke manier om uw kind te voeden, maar borstvoeding is niet voor iedere moeder vanzelfsprekend. Er zijn ook veel alternatieven om te zorgen dat uw kleintje de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze online cursus borstvoeding is bedoeld voor moeders en moeders to be om meer inzicht te krijgen in het proces van borstvoeding en alles wat daar bij komt kijken.

Online cursus borstvoeding

In de cursus borstvoeding leert u in ongeveer twee uur alle feiten en fabels over het geven van borstvoeding. Onderwerpen als de melkproductie, de techniek van het drinken, het aanleggen en de voor- en nadelen van het geven van borstvoeding komen aan bod. Ook als u nog twijfelt of u borstvoeding wilt gaan geven, is deze cursus uitermate geschikt om u te helpen bij uw keuze. 

Voordelen online leren

Kruiswerk vindt het belangrijk dat u zichzelf blijft uitdagen en ontwikkelen. Dat doet u heel eenvoudig met de online cursussen van ons eigen cursusbureau thuis&gezond. Hier kunt u vanaf uw computer of tablet verschillende korte cursussen volgen in de categorieën gezin, gemak en gezondheid. Het zijn leuke en vooral leerzame cursussen vol illustraties, animaties, video’s en spraakmemo’s. 

  • Altijd en overal

  • Op uw eigen tempo

  • Afwisselend met animatie, video en audio