Kom naar de scootmobiel demodagen van Medipoint

22 May 2018

Ontdek net als Hanny Kooiman uw ideale scootmobiel

Demodagen scootmobiel

Medipoint-ambassadrice Marit van Bohemen stuurt behendig de scootmobiel van Hanny Kooiman uit de berging. “Het in- en uitrijden vind ik een beetje spannend, maar ik rijd zonder problemen overal naar toe”, vertelt Hanny Kooiman. “Ik kan niet meer zonder.”

Praktische accessoires 

Mevrouw Kooiman gaat vaak op pad; de natuur in, naar haar zus of voor een boodschap. Fietsen was haar lust en haar leven. Echter, na een valpartij mag dat niet meer van de dokter. “Mijn schoondochter heeft toen een scootmobiel geadviseerd en mijn budget berekend. Dat viel alles mee. Er kon nog een schoudertas en deken bij en ik heb meteen een onderhoudscontract afgesloten.”

Weer mobiel 

In de winkel werd mevrouw goed geholpen. Ze koos voor een krachtig en comfortabel model. De bediening ging meteen als vanzelf. “De vriendelijke dame heeft alles goed uitgelegd en ik reed er zo op weg, alsof ik het al jaren deed.” “Hoe bevalt de scootmobiel nu?”, vraagt Marit. “Ik wil hem nooit meer kwijt”, glimlacht mevrouw. Marit: “Fijn dat u uw zelfstandigheid weer terug heeft.” “Zeker! Nu ben ik weer mobiel.”

Demodagen scootmobiel

Wilt u net als mevrouw Kooiman uw vrijheid terug? Bezoek dan de Medipoint demodag Scootmobiel en probeer de verschillende modellen uit. Bovendien profiteert u bij aankoop van een scootmobiel van een jaar gratis onderhoud!* Plus: nu op alle scootmobielen tot wel 25% ledenkorting en extra voordeel op alle accessoires!

*Bij 2-jarig abonnement. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Waar en wanneer:

Winterswijk                     

Beatrixpark 1                                 

woensdag 13 juni 2018

Vorden

Raadhuisstraat 1

vrijdag 15 juni 2018

Doetinchem

Havenstraat 59

vrijdag 22 juni 2018

Zutphen

Den Elterweg 77

zaterdag 23 juni 2018


Schrijf u hier direct in