Maaltijden-Kook-jij-of-ik

Nieuwe maaltijden aan huis: Kook jij of ik?

12 May 2017

Onze maaltijdleverancier Food Connect introduceert Kook jij of ik: de nieuwe vorm van maaltijden aan huis. Uniek hieraan is dat alle producten door boeren uit de streek geteeld worden én dat u zelf kunt kiezen in hoeverre u de maaltijden nog zelf wilt bereiden. Ruud Lansink, kok van Kook jij of ik, vertelt u er graag meer over.

Eerlijke gerechten

“Kook jij of ik staat voor authentieke, verantwoorde voeding, gecombineerd met het gemak van een bezorgservice aan huis”, vertelt kok Ruud. “We zien dat er meer en meer behoefte is aan eerlijk eten. Lokale ingrediënten waarmee je de lekkerste  gerechten op tafel kunt zetten. Geteeld met respect voor de dieren, de boeren en het milieu. En dat is waar Kook jij of ik voor staat.”

Maaltijd bestellen

Quote-kook-jij-of-ik

“De manier waarop wij onze maaltijden aanbieden is erg eenvoudig en ook uniek in Nederland”, legt Ruud uit. “Via onze website kan iedereen een verse maaltijd bestellen en zelf kiezen tussen al deels bereide gerechten, of gerechten die zelf nog gekookt moeten worden aan de hand van een recept. Neem bijvoorbeeld onze gebakken tonijn met penne, zwarte olijven, bosui en tomaten, die deze week op het menu staat. Wij hebben de penne met olijven, bosui en tomaatjes al bereid en het enige dat u thuis nog moet maken, is de tonijn. Geen zin of tijd om de maaltijd zelf af te maken? Dan gaat u gewoon voor een gerecht dat we al volledig hebben bereid, u hoeft alleen nog te verwarmen.” 

“Kies in hoeverre u het gerecht zelf wilt bereiden” 

Verse producten

Ruud: “Omdat we uitsluitend met verse producten werken en deze rechtstreeks van onze boeren komen, wisselen we iedere week van menu. We bieden altijd zes vlees- en/of visgerechten aan, en twee vegetarische gerechten.  Zo zit er voor iedereen altijd wel iets lekkers tussen. 

Bestel wanneer u wilt

Naast dat we veel waarde hechten aan pure producten, vinden we het ook belangrijk dat wij onze gerechten op een eerlijke manier aanbieden. Bij Kook jij of ik bent u vrij om een gerecht te bestellen wanneer u dat wilt. U zit dus niet vast aan een abonnement en kunt al vanaf één persoon bestellen. Voor bezorging kunt u zelf kiezen voor dinsdag of vrijdag tussen 18:00 en 22:00 uur. Een dag van tevoren ontvangt u altijd een berichtje, zodat u weet wanneer de gerechten worden afgeleverd.

Probeer Kook jij of ik met korting

Wilt u Kook jij of ik voordelig uitproberen? Dat kan! U ontvangt namelijk niet alleen 50% korting op uw eerste bestelling van drie gerechten (kortingscode: Kruiswerk50), maar als lid van Kruiswerk áltijd een exclusieve korting van 5% op elke volgende bestelling bij Kook jij of ik (kortingscode: Kruiswerk). U betaalt dan nog maar €5,65 t/m €7,55 per gerecht. En als u voor minimaal € 30,- bestelt, wordt uw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd t.w.v. € 4,95.

  1. Ga naar www.kookjijofik.nl/kruiswerk
  2. Vul uw winkelmandje
  3. Gebruik kortingscode ‘Kruiswerk50’