woningaanpassingen-ZlimThuis

Woningaanpassingen ouderen

0 beoordelingen

Zo lang mogelijk veilig en zelfstandig blijven wonen, dat wilt u toch ook? De producten uit het Zlimthuis Beleefhuis maken het mogelijk.

Zlimthuis

Met Zlimthuis helpt Kruiswerk iedereen om handige (technische) oplossingen en slimme aanpassingen in huis te realiseren. Van inspireren en adviseren tot leveren en installeren. Het Beleefhuis is slechts een onderdeel van Zlimthuis: hét totaalpakket voor een zorgeloos leven thuis. Daarnaast zijn er ook workshops over woningaanpassingen, kunt u met al uw vragen terecht bij het Zlimthuis loket en kunt u een Thuisscan aanvragen waarna u precies weet welke aanpassingen er mogelijk zijn in uw eigen wonen. De installateur kan de producten direct bij u thuis installeren. 

Het Beleefhuis

In het Beleefhuis kunt u alle producten zelf uitproberen. Van een deurbel met camara tot automatische verlichting en gordijnen. De producten zijn speciaal voor u ontwikkeld, omdat wij vinden dat iedereen zo lang mogelijk van het leven moet genieten. Gewoon thuis. Bezoek het Beleefhuis bij Kruiswerk Achterhoek, op de tweede verdieping van 't Brewinc in Doetinchem (IJsselkade 17).

Zlimthuis Scan

Bij een ZlitThuis Scan komt onze zorg- en bouwtechnisch adviseur bij u thuis om te kijken welke aanpassingen wenselijk en nodig zijn voor een fijne woonomgeving. Veiligheid speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast kijken we welke hulpmiddelen u dagelijkse handelingen makkelijker kunnen maken, dankzij bijvoorbeeld aangepast sanitair, loopverlichting naar het toilet of wandbeugels voor extra steun. Na afloop ontvangt u een compleet adviesrapport op maat. De Zlimthuis scans zijn gratis voor leden van Kruiswerk.

Zlimthuis Workshop

Met de gratis Zlimthuis workshop met rondleiding bent u in een keer op de hoogte van de mogelijkheden om langer thuis te wonen. Voor nu en later, voor uzelf of uw ouders. Tijdens deze workshop neemt onze adviseur u mee in de oplossingen voor een veilig en comfortabel thuis. In het Beleefhuis kunt u alle aanpassingen zelf zien en uitproberen. Vervolgens wordt u uitgedaagd om na te denken over mogelijke aanpassingen in uw eigen woning.